شنبه 01 02 1397

آخرین بروز رسانی : شنبه, 01 ارديبهشت 1397

برگزاری جلسات خودمراقبتی سازمانی در فرهنگسرای مهر و پایگاه بهداشتی کوی راه حق

مرکز  بهداشت  شماره دو اصفهان، در روز دوشنبه سیزدهم آذرماه، جلسه هماهنگی خود مراقبتی سازمانی را با حضور مراقب سلامت، کارشناس سلامت روان، مسئول فرهنگسرای مهر و کارشناس ناظر مرکز کوجان برگزار نمود.

در این نشست حاضرین مطالبی پیرامون خود مراقبتی سازمانی با موضوع  تدوین برنامه خود مراقبتی در زمینه تغذیه، ورزش، شیوه مقابله با استرس و ترک دخانیات، نیازسنجی و نحوه اولویت بندی آنها برای ارائه راهکار مداخله ای بیان کردند.

همچنین جلسه هماهنگی خودمراقبتی سازمانی توسط خانم دکتر امین مسئول مرکز کوی راه حق در محل سالن اجتماعات راه حق برگزار  شد.

در این نشت خانم خواجه دهی مسئول آموزش سلامت پیرامون خود مراقبتی سازمانی برای مدعوین نمایندگی های شرکت ایران خودرو 2080 و 2060 و شرکت فکا، مطالبی را با موضوعات "اصول  تدوین  و تدابیر و  برنامه خود مراقبتی در زمینه تغذیه، ورزش، شیوه مقابله با استرس و ترک دخانیات " بیان نمود.

در پایان جلسه برای غربالگری دیابت در شرکت ها و اعزام نیرو توسط واحد مبارزه با بیماری ها مساعدت به عمل آمد .