یکشنبه 30 07 1396

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 30 مهر 1396

انجام بازرسی مشترک بازرسین بهداشت حرفه ای و اتاق اصناف از کارگاه های خدماتی و صنعتی

کارشناسان بهداشت حرفه ای مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت مارچین و کوجان، سه شنبه 31 مردادماه، اقدام به انجام بازرسی  از تعدادی از کارگاه های خدماتی و صنعتی منطقه تحت پوشش خود نمودند.

در این بازرسی که به صورت مشترک با بازرس اداره اصناف صورت گرفت به اصنافی که قبلا با بازرسین بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت همکاری مناسبی نداشتند تذکرات لازم داده شد و شرحی از اهداف بازرسی حوزه سلامت کار برای توجیه کارفرمایان ارائه گردید.

همچنین مجددا نواقص بهداشتی کارگاه ها به صورت کتبی با حضور بازرس اتاق اصناف به کارفرمایان اعلام و مهلت لازم برای رفع نواقص داده شد.

گفتنی است در همین روز کارشناسان واحد مهندسی بهداشت حرفه ای مستقر در مرکز خدمات جامع سلامت کوجان به اتفاق بازرس اداره اصناف نیز پیرو شکایت صورت گرفته در سامانه 190 از کارواش آبگرم جوانان واقع در خیابان مشیرالدوله، اقدام به انجام بازرسی مشترک از گاراژ جوانان نمودند. در این بازرسی ضمن بررسی مورد شکایت طرفین و ارائه تذکرات لازم به کارفرمایان، شرحی از اهداف بازرسی حوزه سلامت کار برای توجیه کارفرمایان ارایه گردیده و نواقص بهداشتی کارگاه ها به صورت کتبی با حضور بازرس اتاق اصناف به کارفرمایان اعلام و مهلت لازم برای رفع نواقص داده شد.