یکشنبه 30 07 1396

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 30 مهر 1396

feed-image خبر خوان
1 10.jpg

برگزاری جلسه آموزشی "سالم سازی سبزيجات" در مرکز ولدان

کارشناس بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت ولدان مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز سه شنبه 24 مرداد ماه اقدام به برگزاری جلسه آموزشی با موضوع "اهمیت سالم سازی سبزيجات" در محل خانه فرهنگی شهید مجبوری نمود.

 در این جلسه که با حضور تعدادی از خانواده های تحت پوشش منطقه یاد شده برگزار گردید، کارشناس بهداشت محیط مرکز پس از بیان دلایل نیاز به سالم سازی سبزيجات فبل از مصرف به علت آلودگی به تخم انگل و عوامل میکروبی، عنوان نمود که این آلودگی ها به واسطه آبیاری مستقیم سبزیجات با پساب فاضلاب، استفاده بی رویه از کودهای حیوانی و همچنین مدفوع حیواناتی مثل سگ و گربه ایجاد می شود.

در ادامه وی مراحل چهار گانه سالم سازی سبزيجات شامل پاک سازی، انگل زدایی، گندزدایی و شستشو را برای حاضرین توضیح و آموزش داد.

در پایان به سوالات آموزش گیرندگان در رابطه با موضوع فوق پاسخ داده شد.

ارسال نظر


کد امنیتی
بارگزاری مجدد