جمعه 27 05 1396

آخرین بروز رسانی : جمعه, 27 مرداد 1396

ol16_easyHDR-PRO-2.jpg

برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان پزشکی اجتماعی

مرکز بهداشت شماره دو  اصفهان در روز شنبه  هفتم مردادماه جلسه توجیهی ویژه دانشجویان پزشکی اجتماعی برگزار نمود .

در ابتدا دکتر فروغی  معاون بهداشتی مرکز در مورد اهداف ، اصول phc ، اصول پیشگیری و اهمیت طرح تحول سلامت و نیز سامانه سیب سخنانی ایراد نمود.

در ادامه جلسه در خصوص چگونگی اجرای طرح تحول سلامت، چگونگی معاینات دانش آموزان و جوانان و تقسیم بندی و حدود جغرافیایی مراکز سلامت، چگونگی تقسیم نیروها و برنامه های کودکان، مادران و میانسالان ، سبا و سما و سالمندان مطالب آموزشی ارایه گردید.

در پایان نیز واحد آموزش سلامت مرکز در مورد خود مراقبتی ملی که شامل خود مراقبتی خودیار، سفیران سلامت دانشجویی، دانش آموزی اجتماعی و سازمانی می باشد نکاتی را بیان و مقرر شد دانشجویان بعد استقرار در مراکز سلامت  با تشکیل گروههای خودیار ،برنامه خود مراقبتی اجتماعی را جهت خانوار تحت پوشش آن مرکز اجرا نمایند .