سه شنبه 30 08 1396

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 30 آبان 1396

بازدید معاون توسعه دانشگاه از بیمارستان شهرستان مبارکه

دکتر یوسفی معاون مدیریت توسعه و منابع دانشگاه به همراه خانم مهندس سعیدی نماینده مردم شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی از بیمارستان این شهرستان بازدید نمودند.

در این بازدید که به منظور بررسی مشکلات ساختمانی و تجهیزاتی بیمارستان و شبکه بهداشت و درمان مبارکه صورت گرفت، دکتر بهرامی معاون اجرایی مرکز بهداشت استان، دکتر اطمینانی قائم مقام معاونت درمان دانشگاه، دکتر حریری مدیر بودجه و مهندس  صفریان معاون دفتر فنی دانشگاه و جمعی از مسئولین شبکه و شهرستان طی جلسه ای به بیان مشکلات ساختمانی و تجهیزاتی شبکه پرداختند.

طی این بازدید و جلسه که 4 ساعت بطول انجامید در خصوص مشکلات تجهیزاتی و ساختمانی شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان بحث و تبادل نظر شد و تصمیمات مفید و موثری در جهت رفع مشکلات و تامین نیازهای شبکه بهداشت و بیمارستان و اجرای برنامه های توسعه ای جدید در حوزه بهداشت و درمان شهرستان مبارکه اتخاذ گردید.