پنج شنبه 26 05 1396

آخرین بروز رسانی : پنج شنبه, 26 مرداد 1396

IMG_3957_easyHDR-PRO-2.jpg

برگزاری کمیته بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن شهرستان سمیرم

کمیته بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن، سه شنبه 23 خردادماه، در دفتر مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرضا برگزار گردید.

در این جلسه مسئول واحد مبارزه با بیماریها درخصوص اهمیت مراقبت، کنترل و همچنین نظام مراقبت بیماریهای واگیر و حساس بودن برنامه مراقبت از این بیماریها برای حفظ تداوم دستاورد حذف و ریشه کنی این بیماریها، همچنین اهمیت گزارش دهی موارد مشکوک بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن و نمونه گیری از موارد مشکوک مطالبی را ارائه نمود.

در ادامه ضمن تحلیل میزان پوشش واکسیناسیون در سال 95 و شاخص های مراقبت بیماری های قابل پیشگیری با واکسن به صورت نمودار مقایسه ای، در خصوص بروز طغیان بیماری هائی از قبیل فلج اطفال و سرخک در کشورهای همسایه و حساس تر شدن برنامه مراقبت از این بیماریها برای حفظ تداوم دستاورد حذف و ریشه کنی این بیماریها و نیز اهمیت رعایت و حفظ زنجیره سرما و نحوه نگهداری واکسن در یخچال مطالبی را ارائه گردید.

سپس در خصوص اهمیت ثبت آنفلوانزا و بیماری شدید تنفسی در سامانه مراقبت سندرمیک بیماریها توسط بیمارستان و نمونه گیری از موارد نیازمند مطالبی ارائه گردید.