چهارشنبه 26 07 1396

آخرین بروز رسانی : چهارشنبه, 26 مهر 1396

برگزاری نمایشگاه جوانی پویایی و بالندگی جمعیت و خطرسنجی در خمینی شهر

به مناسبت فرا رسیدن هفته ملی جمعیت، از روز شنبه ششم تا روز دوشنبه هشتم خردادماه، نمایشگاهی با عنوان جوانی پویایی و بالندگی جمعیت و خطرسنجی بیماریهای غیر واگیر در  دانشگاه ازاد اسلامی خمینی شهر برگزار گردید.

در این نمایشگاه که با هماهنگی  واحد آموزش سلامت شبکه بهداشت و درمان خمینی شهر با روابط عمومی دانشگاه ازاد و همکاری واحدهای مبارزه با بیماریها، سلامت خانواده، مدارس، حوادث و بلایا و واحد سلامت روان شبکه برگزار گردید، موارد آموزشی متعددی در خصوص ازدواج، بیماری های غیرواگیردار و ... در معرض نمایش گذاشته شد.

گفتنی است در این نمایشگاه به دانشجویان و کارکنان دانشگاه در زمینه های امادگی برای ازدواج، همسرگزینی، ازدواج شاد و پایدار، مدیریت منابع مالی، باورهای غلط در ازدواج، راههای پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر از جمله فشار خون، سرطانها، دیابت، راههای پیشگیری از اعتیاد و همچنین کسب امادگی جهت مقابله با حوادث و بلایا از طریق رسانه های مختلف اموزشی از جمله پوستر، پمفلت، تراکت و بروشور و همچنین اهدای کتاب و کتابچه رایگان اطلاع رسانی گردید.

ارائه خدمات در زمینه های مشاوره سلامت روان، اندازه گیری وزن و فشار خون، انجام تست سریع بیماری ایدز و خطرسنجی بیماریهای غیر واگیر در دانشجویان و کارکنان دانشگاه از دیگر برنامه های شبکه بهداشت در حاشیه این نمایشگاه بود.