چهارشنبه 07 04 1396

آخرین بروز رسانی : چهارشنبه, 07 تیر 1396

eid1.jpg

برگزاری جشن علوم پایه دانشجویان داروسازی ورودی مهرماه 93

جشن علوم پایه دانشجویان داروسازی ورودی مهرماه 93، شنبه سی ­ام اردیبهشت ماه سال جاری، با حضور دکتر محسن مینائیان رئیس دانشکده داروسازی و معاونین وی، جمعی از اعضای هیات علمی دانشکده و دانشجویان رشته های مختلف در تالار شریعتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

در این مراسم ابتدا دکتر مینائیان ضمن تبریک به دانشجویان به مناسبت موفقیت در گذراندن دوره علوم پایه مطالبی در خصوص عزم راسخ و تلاش مضاعف برای ادامه دروس بیان داشتند.

همچنین دکتر ادیب مطالب ارزشمندی پیرامون اهمیت علوم پایه، همچنین لزوم آگاهی قشر دانشگاهی از شرایط موجود و تصمیم گیری صحیح مطرح نمود.

در ادامه نیز با حضور جمعی از اعضای هیات علمی دانشکده داروسازی از مقام شامخ ایشان تقدیر به عمل آمد. اجرای نمایش رادیویی، موسیقی زنده، مسابقه لب خوانی برای اساتید و تقدیر از دانشجویان ممتاز داروسازی ورودی 93 از سایر برنامه های این جشن بود.