سه شنبه 09 03 1396

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 09 خرداد 1396

برگزاری مراسم گرامیداشت اعیاد شعبانیه و هفته آموزش در دانشکده داروسازی

به مناسبت اعیاد شعبانیه و گرامیداشت هفته آموزش و روز استاد، معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده داروسازی و علوم دارویی، مراسمی را در روز دوشنبه 18 اردیبهشت ماه سال جاری با حضور اساتید، دانشجویان و کارکنان در محل سالن ورودی دانشکده برگزار نمود.

در این مراسم شادی فرسایی عضو هیات علمی و مدیر دفتر توسعه آموزش داروسازی دانشکده گفت: تحقق اهداف بلند و آرمانی جهت احراز جایگاه برتر علم و فناوری مستلزم توجه ویژه به ابعاد مختلف آموزش می باشد و دانشگاه ها به عنوان هسته های تخصصی نقش اساسی در پیشبرد اهداف علمی و توسعه دانش های نوین و تخصصی دارند.

وی افزود: توجه به امر آموزش نقش به سزایی را در رشد علمی کشور و ایجاد دانشگاه تمدن ساز دارد، در همین راستا مراسم مذکور به مناسبت بزرگداشت هفته آموزش و تکریم روز استاد برگزار گردید تا شور و شعف و صمیمیت بیشتر را در بین دانشجویان و اساتید القاء کند.