دوشنبه 29 08 1396

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 29 آبان 1396

برگزاری جلسه شورای بهداشتی در منطقه جرقویه سفلی

اولین جلسه شورای بهداشتی روستاهای تحت پوشش مرکز بهداشتی درمانی نیک آباد در سال جاری، یکشنبه هفدهم اردیبهشت ماه، با حضور پزشک خانواده، مامای بیمه روستایی، کاردان های ناظر بهداشت محیط، مبارزه با بیماریها و بهداشت خانواده مرکز نیک آباد

و اعضای شورای اسلامی و دهیاران و بهورزان روستاهای حسین آباد، حبیب آباد، حیدر آباد، مزرعه عرب و سیان در محل خانه بهداشت حسین آباد برگزار گردید.

در این جلسه که به منظور هماهنگی خانه های بهداشت تحت پوشش مرکز بهداشتی درمانی نیک آباد با اعضای شورای اسلامی و دهیاران روستاهای مذکور در پیشبرد هر چه بهتر برنامه های بهداشتی تشکیل گردید، دکتر پروین کثیری پزشک خانواده مرکز نیک آباد به بیان مطالبی در زمینه انجام فعالیت ها و برنامه های بهداشتی ارائه شده توسط خانه های بهداشت پرداخت.

در ادامه  اعضای شورای اسلامی و دهیاران به بیان مسایل و مشکلات بهداشتی پرداختند.

گفتنی است گزارش انجام فعالیت های مربوط به بهداشت محیط در منطقه و نیز برنامه های غربالگری بیماریهای غیرواگیر و همکاری شورای اسلامی و دهیاران با خانه های بهداشت برای تشویق مردم به ویژه مردان به منظور مراجعه به مراکز بهداشتی از دیگر مطالب عنوان شده در این جلسه بود.