جمعه 06 12 1395

آخرین بروز رسانی : جمعه, 06 اسفند 1395

fatemieh.jpg

برگزاری هشتمین کنفرانس علمی یکروزه ویژه داروسازان، توسط واحد بازآموزی دانشکده داروسازی و با همکاری شرکت داروسازی فارابی

به گزارش روابط عمومی دانشکده، هشتمین کنفرانس علمی یکروزه ویژه داروسازان با موضوع «صنعت داروسازی»  در راستای برقراری ارتباط صنعت با دانشگاه، در تاریخ پنجشنبه 6 مهرماه 1395 از ساعت 8 صبح لغایت 15 در شرکت داروسازی فارابی با حضور همکاران داروساز برگزار شد.

اولین سخنران کنفرانس جناب آقای دکتر ابوالفضل اصلانی عضو محترم هیات علمی و متخصص فارماسیوتیکس ضمن خیر مقدم و خوش آمدگویی به شرکت کنندگان، در خصوص موضوع سخنرانی خود (اقتصاد دارو در صنعت داروسازی و الگوی اقتصاد مقاومتی در صنعت داروسازی) اظهار داشتند: صنعت داروسازی کشور نقش بسزایی در اقتصاد ملی و ایجاد ارزش افزوده در حوزه دانش و اقتصاد کشور دارد، بنابراین برگزاری این گونه جلسات در قالب بازآموزی می تواند نقش مهمی در جهت شناساندن جایگاه اقتصاد در صنعت داروسازی ایفاء کند.

مدیر عامل محترم شرکت داروسازی فارابی، سپس به تشریح وضعیت بازار و اقتصاد دارویی و نقش داروسازان در توسعه صنعت داروسازی در راستای الگوی اقتصاد مقاومتی و خودکفایی دارویی پرداختند و چشم انداز صنعت داروسازی کشور را روشن و رو به رشد دانستند.

آقایان: دکتر عبدالعلی رجایی مدیر تولید کارخانه و دکتر سید محمدرضا زکی متخصص فارماسیوتیکس نیز از دیگر سخنرانان کنفرانس فوق الذکر بودند که هر کدام در خصوص موضوعات، فرآیند تولید محصولات دارویی و کیفیت در داروسازی توضیحات مبسوطی ارائه نمودند.

در پایان به سوالات مختلف همکاران در رابطه با موضوعات مطرح شده پاسخ داده شد.