جمعه 06 12 1395

آخرین بروز رسانی : جمعه, 06 اسفند 1395

fatemieh.jpg

بازدید هیأت بورد اتاق عمل از دانشکده پرستاری و مامایی

هیأت بورد اتاق عمل، خانمها دکتر مژگان لطفی و لیلا ساداتی و آقای حسن فرهمند، درروزهای سه شنبه و چهارشنبه 13و 14 مهرماه از دانشکده بازدید بعمل آوردند.

هدف از این بازدید بررسی و ارزیابی وضعیت آموزشی گروه اتاق عمل به ویژه در مقطع کارشناسی ارشد اتاق عمل بود. نامبردگان ابتدا در جلسه ای با حضور رئیس دانشکده، سرکار خانم دکتر طالقانی،  مدیر گروه اتاق عمل،سرکارخانم دکتراعرابی و اعضاء گروه شرکت کردند. سپس از فضاهای آموزشی و فیزیکی دانشکده، کتابخانه، سایت وآزمایشگاه مهارتهای بالینی بازدید نمودند.

از دیگر برنامه های اعضای گروه بازدید کننده بورداتاق عمل، برگزاری نشست دوستانه با دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد اتاق عمل، بازدیدازاتاق عمل الکتیو و CSR مر کز آموزشی درمانی الزهرا(س) بود.

در پایان بازدید کنندگان هیأت بورد اتاق عمل، طی جلسه ای با حضور ریاست دانشکده و مدیر گروه اتاق عمل،  نتایج بازدید خویش را مورد بحث و بررسی قرار دادند.