سه شنبه 09 03 1396

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 09 خرداد 1396

برگزاری جلسه آموزشی،توجیهی مسئولین هیئات مذهبی شهرستان خوانسار

روز یکشنبه مورخ 11مهرماه 95 جلسه آموزشی توجیهی مسئولین ، آشپز و کمک آشپز هیئات مذهبی شهرستان خوانسار در رابطه با رعایت موازین بهداشتی در ایام عزاداری سالار شهیدان در سالن اجتماعات مرکز جامعه جواهری برگزار گردید .

در این مراسم ابتدا دکتر قیصری مدیر شبکه بهداشت و درمان خوانسار و رئیس تبلیغات اسلامی ضمن خوش آمد گویی به مدعوین ، از زحمات آنان در مراسم ایام محرم تقدیر و تشکر نمودند . سپس کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه مطالب آموزشی پیرامون بهداشت  در طبخ و توزیع غذای نذری ، بهداشت مساجد ،هیئات و تکیه ها ارائه نمودند. در ادامه کارشناس مبارزه با بیماریها در خصوص اهمیت رعایت اصول بهداشتی ذبح دام و پیگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام خصوصاً CCHF و تب مالت نکات لازم را تبیین کرد. در پایان جلسه بروشور و مطالب آموزشی نیز بین مدعوین توزیع گردید.