چهارشنبه 27 06 1398

آخرین بروز رسانی : چهارشنبه, 27 شهریور 1398

5555555555555_11880 copy.jpg

برگزاری جلسات آموزشی با موضوع "نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان و بهداشت روان"

مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز چهارشنبه دوازدهم دیماه با توجه به اهمیت موضوع نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان، توسط کاردان مبارزه با بیماری ها، اقدام به برگزاری جلسه آموزشی در مسجد جامع رامشه نمود.

در این جلسه آموزشی آقای خاموشی ضمن تعریف واژه سرطان عوامل مختلفی را که در بروز این بیماری به صورت موثر شناخته شده اند را تشریح کرده و نقش مهم مواد غذایی را در بروز انواع سرطانها شرح داد.

در ادامه ارتباط تغذیه ورژیم غذایی سالم را در پیشگیری از سرطان ها توضیح داده و سپس منابع غذایی حیوانی وگیاهی و انواع آنها و اینکه کدامیک از این منابع غذایی می تواند در انواع سرطان ها تاثیر بسزایی داشته باشد گروه هدف را توجیه کردند.

همچنین در همان روز، بهورز خانه بهداشت روستای پیکان، کلاس آموزشی را با موضوع بهداشت روان با موضوعات روابط متقابل والدین و فرزندان و راههای پیشگیری از ایجاد اضطراب و افسردگی درکودکان و نوجوانان برای مادران دانش آموزان در محل سالن اجتماعات دبستان شهید خندان روستای پیکان برگزار نمود.

در این برنامه آموزش های لازم در زمینه های پیشگفت داده شد.