چهارشنبه 27 06 1398

آخرین بروز رسانی : چهارشنبه, 27 شهریور 1398

5555555555555_11880 copy.jpg

برگزاری دهمین دوره PHTM استان اصفهان در شهرستان خمینی شهر

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان گفت: دهمین کارگاه آموزشی مدیریت پیش ‌بیمارستانی بیماران ترومایی (PHTM) با مشارکت مربيان اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در شهرستان خمینی شهر برگزار شد.

دکتر غفور راستین اظهار کرد: دهمین کارگاه آموزشی مدیریت پیش‌بیمارستانی بیماران ترومایی (PHTM) با مشارکت مربيان اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به مدت ۲ روز در تاریخ 20 و 21 آذر ماه سال جاری در دو نوبت صبح و بعدازظهر با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان خمینی شهر برگزار شد.
وی افزود: در این دوره که با هدفِ ارتقای سطح دانش، نگرش و عملکرد پرسنل فوریت‌های پزشکی در برخورد با مصدومان ترومایی به صورت تئوری و عملی برگزار شد، ۲۴ نفر از پرسنل اورژانس استان اصفهان از شهرستان های خمینی شهر، نجف آباد و اصفهان شرکت کردند.
مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان تصریح کرد: مباحث مختلفی چون تروما به سر و ستون مهره‌ها، قفسه سینه، شکم، لگن، اندام‌ها، مدیریت راه هوایی در بیماران ترومایی، کنترل خونریزی و شوک، نحوه برخورد با سوختگی ها، نحوه برخورد با کودک یا سالمندِ دچار تروما و ارزیابی بیمار ترومایی از عناوین مطرح شده در این دوره آموزشی بود.
دکتر راستین خاطرنشان کرد: در کنار هر مبحث تئوری، یک برنامه عملی پیش‌بینی شده بود که در قالب چهار ایستگاه مهارت آموزی، بیمارنماها براساس سناریوی از پیش تعیین شده برای بخش عملی گریم می‌شدند و اساتید در هر ایستگاه، شرکت‌کنندگان را برای انجام مهارت‌های استانداردِ برخورد با مصدومان ترومایی راهنمایی می‌کردند.
وی افزود: در این دوره دو روزه هر شرکت‌کننده حداقل ۱۲ سناریوی بیمار ترومایی را تمرین کرد و تمامی مباحث تئوری را در عمل انجام داد.
مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان گفت: در تلاش هستیم که در ماه‌های آينده نیز در هر ماه حداقل دو دوره PHTM را طبق الگوی استاندارد کشوری برگزار کنیم تا تمام پرسنل استان اصفهان بتوانند در این دوره شرکت کنند.
دکتر راستین با اشاره به اینکه این دوره به صورت کشوری و براساس دستورالعمل ابلاغ شده از سوی سازمان اورژانس کشور برگزار شد، اظهار کرد: در پایان دوره، آزمون کتبی و عملی از شرکت‌کنندگان به عمل آمد و نفرات برتر معرفی و تشویق شدند.
وی ادامه داد: در بخش آزمون کتبی و عملي در دهمین دوره این کارگاه، آقای " محمد مرادی " از شهرستان خمینی شهر و آقای " علیرضا قیصری " از شهرستان اصفهان رتبه هاي برتر را به خود اختصاص دادند.