یکشنبه 30 10 1397

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 30 دی 1397

برگزاری مجمع سلامت شهرستان نائین با حضور نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی

اولین مجمع سلامت شهرستان نائین 18 آذرماه، با گفتمان غالب (تم) شیوه زندگی سالم، با هماهنگی حوزه معاونت اجتماعی دانشگاه و به ریاست فرماندار و با حضور نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی،

مسئولین، مدیران و رؤسای ادارات و سازمان های شهرستان، شهرداران و دهیاران، اعضای شوراهای شهر و روستا، نمایندگان صنوف، خیرین شهرستان و جمع کثیری از مدیران مدارس مروج سلامت و داوطلبین سلامت در سالن اجتماعات فرمانداری، برگزار گردید.

مهندس جمالی فرماندار شهرستان در خصوص روند برگزاری مجمع و اقدامات صورت گرفته توسط کمیته های برنامه ریزی و اجرایی توضیحاتی ارائه نموده و اهمیت تعهد و پاسخگویی اجتماعی ادارات و سازمان ها در حل مشکلات حوزه سلامت از طریق پیگیری مستمر مطالبات مجمع را خواستار شدند.

سپس دکتر نقیب زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان نایین، در مورد اهداف برگزاری مجمع توضیح داده و ضرورت رفع مشکلات شبکه را مورد تاکید قرار داد.

در ادامه پور بافرانی نماینده شهرستان، در خصوص ضرورت توجه به برنامه های سلامت محور و اهمیت توجه آحاد مردم به مباحث پیشگیری، سخنرانی نمود.

در این جلسه خانم روح پرور کارشناس حوزه معاونت اجتماعی دانشگاه، در خصوص مفاهیم سلامت اجتماعی و ضرورت توجه به رویکرد مشارکت های مردمی و همکاری های بین بخشی به عنوان ارکان مهم در برنامه ریزی های سلامت محور و نیز اهمیت توجه به شیوه زندگی سالم سخنرانی مبسوطی ارائه نمود.

در بخش پایانی، با اهدای لوح تقدیر ، برگزیدگان و فعالان عرصه های مختلف در امر سلامت مورد تشویق قرار گرفتند. در حاشیه مجمع، مدعوین از غرفه های بهداشتی و بنرهای اطلاع رسانی بازدید بعمل آوردند.