یکشنبه 30 10 1397

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 30 دی 1397

رویداد داوری حضوری مقالات مجله پژوهش در علوم توانبخشی

رویداد داوری حضوری مقالات مجله پژوهش در علوم توانبخشی با حضور دکتر رویا کلیشادی مدیر منابع علمی دانشگاه، دکتر جاوید مستمند مدیر مسئول مجله، دکتر زهرا سادات رضائیان سردبیر مجله ، مژگان نادری مدیر اجرایی مجله،

خانم شمس مسئول اجرایی رویداد و دکتر احسان قاسمی نویسنده مقاله در ساحتمان شماره ۴ دانشگاه برگزار شد.

در جلسه رویداد حضوری مقالات،  دکتر رویا کلیشادی ضمن تشکر از استقبال مسئولین مجله از رویداد حضوری مقلات و حضور در این جلسه، هدف از این رویداد را تسریع در امر داوری خواند و خاطر نشان کرد: در حال حاضر در معاونت پژوهشی دانشگاه همزمان چندین مجله در حال داوری حضوری می باشند.

سپس دکتر احسان قاسمی نویسنده مقاله تحت عنوان بررسی مقایسه‌ای پارامترهای عصبی و مکانیکال عضله گاستروکنمیوس داخلی اسپاستیک در پریودهای زمانی مختلف در بیماران مبتلا به سکته مغزی ، مقاله خود را ارائه نمود.

پس از ارائه مقاله، داوران به ترتیب ایرادات و اصلاحاتی که نویسنده باید در خصوص مقاله انجام دهد را به وی انتقال داده و مقرر شد، اصلاحات توسط داوران در سایت مجله انعکاس یابد و نویسنده اصلاحیه خود را ارسال نماید تا پس از تائید نهایی در پروسه چاپ قرار گیرد.