دوشنبه 19 09 1397

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 19 آذر 1397

برگزاری دهمین جلسه شورای پیام گزاران سلامت سازمان ها و ادارات استان اصفهان

دهمین جلسه آموزشی-توجیهی شورای پیام گزاران سلامت سازمان ها و ادارات استان ، روز دوشنبه 12 آذر، در سالن پویش مجموعه امور آموزشی-رفاهی سبز دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه خانم دکتر مشکوتی مسئول برنامه پیشگیری و کنترل بیماری ایدز و هپاتیت معاونت بهداشتی دانشگاه، به مناسبت روز جهانی ایدز (10آذرماه) در خصوص «بیماری و اهمیت بیماریابی، درمان مبتلایان و پیشگیری از انتقال آن» توضیحات کاملی را ارائه نموده و بر نقش مؤثر پیام گزاران سلامت سازمان ها و ادارات در اطلاع رسانی و آموزش کارکنان تحت پوشش در ستاد استان و شهرستان ها تاکید نمود.

سپس خانم شهیدی رئیس دبیرخانه سیاست گذاری سلامت استان، بر اساس راهنمای ملی پیام گزاران سلامت به ارائه موضوع «همکاری بین بخشی در بخش سلامت» پرداخته و به سوالات حاضرین پاسخ داد.

در ادامه خانم نریمانی کارشناس دبیرخانه سیاست گذاری سلامت، در خصوص شرح وظایف پیام گزاران سلامت و معیارهای انتخاب رئیس شورای پیام گزاران توضیحات مبسوطی را ارائه نمود.

پس از آن مراسم انتخابات رئیس شورای پیام گزاران سلامت سازمان ها و ادارات استان برگزار گردید و جناب آقای دکتر علی کارگر پیام گزار سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان، با اکثریت آراء به سمت رئیس شورا منصوب گردید.

در پایان مهندس سلطانی پیام گزار سلامت سازمان تأمین اجتماعی استان، به معرفی رسالت و وظایف سازمان مربوطه پرداخته و به سوالات مطروحه در جلسه پاسخ داد.