دوشنبه 19 09 1397

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 19 آذر 1397

دفاع از پایان نامه‌‌ای که ۳ مقاله چاپ شده و ۴ مقاله در دست چاپ دارد

نازيلا كسائيان، دانشجوى PhD by research مركز تحقيقات غدد و متابوليسم از پایان نامه خود با  عنوان پایان نامه تأثير پروبيوتيك، پره بيوتيك و سيمبيوتيك بر روى شاخص هاى متابوليك و مقاومت و حساسيت به انسولين و ميكروبيوتاى روده در افراد پره ديابتى دفاع کرد.

اساتید راهنمای پایان نامه، دكتر مسعود امينى متخصص غدد و دکتر آوات فيضى استاد آمار بودند. شایان ذکر است كه مراحل این پایان نامه در مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم و مركز تحقيقات عفونى و بيمارى‌هاى گرمسيرى دانشگاه علوم پزشکی اصفهان انجام شده است.

اساتید مشاور این پایان نامه دكتر اشرف امين الرعايا و دكتر رستمى بودند و اساتید داور، دكتر حميرا رشيدى، دكتر انتظارى، دكتر على كچويى که در جلسه حضور داشتند. استاد ناظر دانشگاه نیز دكتر پروانه اباذرى بود.

دراین جلسه دكتر بيژن ايرج، آقای دكتر عطايى، دكتر پيمان اديبى، اعضاى خانواده‌ی دانشجو، دانشجويانPhD  مرتبط دانشگاه و همكاران مركز تحقيقات غدد حضور داشتند.

اين پايان نامه دارای ۳ مقاله چاپ شده و ۴ مقاله در دست چاپ می‌باشد. پايان نامه با نمره ۸۴/۱۹ به تصويب رسيد و در پایان در خصوص طرح‌هاى پژوهشى آينده در ادامه اين پروژه بحث و تبادل نظر شد