شنبه 26 08 1397

آخرین بروز رسانی : شنبه, 26 آبان 1397

برگزاری اولین مجمع سلامت در شهرستان بویین میاندشت

اولین مجمع سلامت بویین میاندشت با گفتمان غالب شیوه زندگی سالم، در این شهرستان برگزار شد.

نخستین مجمع سلامت شهرستان بویین میاندشت - به ریاست فرمانداری شهرستان و با حضور مدیر مولفه های اجتماعی سلامت دانشگاه،نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه و ائمه جماعات، مدیران ادارات و ارگان ها، شهرداران، دهیاران، اعضای شورای اسلامی شهر وروستا و برخی از مردم شهرستان در محل سالن اجتماعات کانون شهید مطهری بویین میاندشت برگزار شد.

در ابتدای این همایش دکتر رضا کیخایی مدیر شبکه و دبیر مجمع سلامت شهرستان،در سخنان خود در خصوص مشکلات اولویت دار سلامت در شهرستان و اهمیت برنامه ریزی های سلامت، مطالبی را بیان نمود.

در ادامه این همایش توسلی سرپرست فرمانداری و رییس مجمع سلامت شهرستان به بیان تعاملات بین بخشی و اهمیت تعهد و پاسخگویی اجتماعی ادارات و سازمان ها در حل مشکلات حوزه سلامت پرداخت.

دکتر پژمان عقدک، مدیر مؤلفه های اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه، طی سخنانی در خصوص مفاهیم سلامت اجتماعی و ضرورت توجه به رویکرد مشارکت های مردمی و همکاری های بین بخشی به عنوان ارکان مهم در برنامه ریزی های سلامت محور، مطالب جامعی را بیان نمود.

گفتنی است؛ امضای بیانیه اولین مجمع سلامت شهرستان،تجلیل از برگزیدگان و فعالان عرصه های مختلف در سطح شهرستان و هم چنین بازدید از غرفه های نقاشی، صنایع دستی، نمایشگاه محصولات معلولان و سمن ها، نمایشگاه مواد مخدر و جشنواره غذاهای سنتی و سالم، پایان بخش این مجمع بود.