چهارشنبه 21 09 1397

آخرین بروز رسانی : چهارشنبه, 21 آذر 1397

جلسه آموزشی گروه خودیار در مرکز خدمات جامع سلامت خانه اصفهان

مرکز  بهداشت شماره دو اصفهان، جلسه آموزشی "آشنایی با فعالیت گروه های خودیار" را با هدف ارتقاء سطح آگاهی مادران باردار و شیرده در مورد شیردهی موفق و نقش گروه حامیان شیر مادر به صورت حقیقی و مجازی

با همکاری خانم فاضل پور کارشناس مشاوره شیردهی مرکز خدمات جامع سلامت خانه اصفهان و مادران موفق شیرده برگزار نمود.

در اولین جلسه گروه خودیار حامیان شیر مادر تعداد هشت نفر از مادران باردار و شیرده تحت پوشش مرکز حضور داشتند.

در ابتدای جلسه ضمن تشکر از همکاری مادران موفق مرکز در باره اهمیت خودمراقبتی و کار در گروه خودیار حامیان شیر مادر بر سلامتی کودکان و آینده سازان مملکت، مطالب جامعی توسط کارشناس شیر مادر مطرح شد. در ادامه با انتخاب رهبر گروه، بیان اهداف و نحوه عملکرد گروه خودیار حقیقی و مجازی، مادران موفق به بیان تجربیات و راهکارهای موفقیت خود پرداخته و اهمیت حضور مادران باردار در جلسات آموزشی شیر مادر برای موفقیت برشمرده شد.

در پایان نیز ضمن معرفی لینک گروه خودیار مجازی به مادران به منظور عضویت از ایشان خواسته شد به طور فعال سوالات و مشکلات مربوط به شیردهی در گروه مطرح و توسط کارشناس برنامه و مادران موفق گروه پاسخ مناسب عنوان شود تا اولین گروه مجازی خودیار در زمینه شیر مادر به نتایج مطلوب دست یابد.