چهارشنبه 24 05 1397

آخرین بروز رسانی : چهارشنبه, 24 مرداد 1397

جلسه هماهنگی حوزه معاونت اجتماعی با معاون پژوهشی دانشگاه

با توجه به اهمیت و ضرورت تعاملات درون بخشی و در راستای تحقق اهداف عملیاتی ترویج مبانی و کاربست عملی مؤلفه های اجتماعی سلامت و ساماندهی مرکز اسناد راهبردی و اطلاعات سلامت استان،

جلسه هماهنگی با معاون پژوهشی در  تاریخ 6/5/97 در محل معاونت اجتماعی برگزار گردید.

این جلسه با حضور دکتر حق جوی جوانمرد معاون پژوهشی و فناوری، رستاقی رئیس دبیرخانه هیأت امناء دانشگاه، دکتر شاهمرادی معاون اجتماعی دانشگاه و دکتر عقدک مدیر مؤلفه های اجتماعی مؤثر بر سلامت و همچنین کارشناسان حوزه برگزار گردید.

در ابتدا اهداف برگزاری جلسه مطرح گردید و سپس ساختار حوزه معاونت اجتماعی جهت تبیین اهداف مشترک دو معاونت توضیح داده شد.

در ادامه تعهدات  مورد اشاره در پیش نویس توافق نامه همکاری های سه جانبه مطرح و توسط خانم دکتر حق جوی تصویب و امضاء گردید.

در این جلسه با توجه به ارائه سامانه الکترونیکی مستندسازی جلسات توسط خانم رستاقی و مزایای مرتبط ، مقرر گردید مرکز اسناد راهبردی و اطلاعات سلامت استان در قالب این سامانه جمع آوری و ارائه شود.