چهارشنبه 21 09 1397

آخرین بروز رسانی : چهارشنبه, 21 آذر 1397

برگزاری جلسات آموزشی باروری سالم در روستای فتح آباد و مرکز خدمات جامع سلامت روستایی بیده سمیرم

در روزهای 23 و 24 تیرماه، جلسه آموزشی در خصوص سیاستهای جدید باروری سالم، مشکلات و پیامدهای تک فرزندی و علل و عوامل موثر در ناباروری با هماهنگی بهورزان خانه بهداشت فتح آباد جهت زنان واجد شرایط باروری برگزار گردید.

همچنین با توجه به کاهش نرخ باروری کلی در شهرستان سمیرم، جلسه آموزشی عوامل موثر در ناباروری ، مشکلات و پیامدهای تک فرزندی ، فاصله مناسب بین فرزندان و سن مناسب فرزند آوری توسط خانم رمضانی مامای مرکزجامع سلامت  بیده جهت زنان واجد شرایط باروری برگزار شد.

برگزاری جلسه آموزشی مشکلات و پیامدهای تک فرزندی در مرکز خدمات جامع سلامت شهری حنا سمیرم

درتاریخ 25 تیر ماه نیز جلسه آموزشی مشکلات و پیامدهای تک فرزندی توسط خانم پیرمرادیان کارشناس مامایی مرکز حنا جهت خانوارهای تک فرزند برگزار گردید.

در این جلسه آموزشی، مشکلات تک فرزندی و تاثیرات آن بر کودک و خانواده آموزش داده شد و در پایان کتابچه آموزشی مشکلات تک فرزندی بین افراد توزیع گردید.