دوشنبه 01 05 1397

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 01 مرداد 1397

كسب مقام هاي اول، دوم وسوم تيم هاي فوتسال و والیبال مركز آموزشي درماني الزهرا (س) در مسابقات جام رمضان دانشگاه

در مسابقات جام رمضان 97 دانشگاه علوم پزشكي اصفهان، در رشته فوتسال پيشكسوتان، تیم های الف و ب مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س) به ترتیب مقام های اول و دوم و در رشته والیبال پيشكسوتان، تیم های الف و ب مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س)،

به ترتیب مقام های اول و سوم را کسب کردند.

روز چهارشنبه بيست و سوم خردادماه در سالن شهيد موحدي، در رشته فوتسال، تيم هاي الف و ب اين مركز، مسابقه فينال را برگزار و با كسب مقام هاي  قهرماني و نايب قهرماني، برگ زرين ديگري بر افتخارات ورزشي اين مركز افزودند.

در رشته والیبال نيز، تیم هاي الف و ب مرکز، به ترتيب با پيروزي بر تيم هاي دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی و شبكه بهداشت فلاورجان عناوین اول و سوم را کسب کردند.

در پايان مسابقات طي مراسمي با حضور دكتر يوسفي معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر حسینی معاون دانشجویی فرهنگی و دكتركريميان مدير تربيت بدني دانشگاه و دكتر رضواني مديرعامل مركز، جام هاي  قهرماني سه تيم برتر اهدا گرديد.

شايان ذكر است در این دوره از مسابقات، 16 تیم فوتسال و ۱۰ تیم والیبال و در مجموع ۲۷۰ نفر شرکت کننده با انجام ۳۲ مسابقه فوتسال و ۱۹ دیدار والیبال با یکدیگر به رقابت پرداختند.