سه شنبه 29 03 1397

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 29 خرداد 1397

دومین جلسه تدوین تفاهم نامه همکاری های بین بخشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با ادارات کل راه وشهرسازی

نظر به ابلاغ سند ملی پیشگیری وکنترل بیماری های غیرواگیر و تفاهم نامه مشترک بین وزرای راه وشهرسازی  و  بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دومین جلسه تدوین تفاهم نامه استانی روز شنبه 19 خردادماه درمعاونت اجتماعی  دانشگاه تشکیل گردید.

در این جلسه ابتدا مهندس ذهبیون کارشناس ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری وحمل ونقل جاده ای استان گزارش تحلیلی از وضعیت تصادفات استان را ارائه نمود و حاضرین درجلسه نقطه نظرات پیشنهادی خود جهت تکمیل گزارشات آماری و تحلیلی اطلاعات تصادفات استان را مطرح نمود.

درادامه جلسه پیش نویس تفاهم نامه استانی تدوین و مقرر شد نمایند گان ادارات کل راه و شهرسازی، راهداری و حمل و نقل جاده ای، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی، معاونت های بهداشتی، درمان و غذا و داروی دانشگاه، عناوین پروژه های اجرایی و عملیاتی خود تا سال 1400  را که مرتبط با مفاد تفاهم نامه می باشد، ظرف مدت یک هفته به معاونت اجتماعی ارسال نموده تا جمع بندی نهایی آنها در جلسه بعدی ارائه گردد.