سه شنبه 01 08 1397

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 01 آبان 1397

photo_--_--.jpg

برگزاری هشتمین جلسه شورای پیام رسان سلامت استان

هشتمین جلسه شورای پیام رسان سلامت دانشگاه با حضور معاون اجتماعی، مدیرمولفه های سلامت اجتماعی، معاون روابط عمومی و اعضای شورا در روز شنبه 5 خردادماه، در محل حوزه معاونت اجتماعی برگزار شد.

در این جلسه اعضای شورای پیام رسان دانشگاه ( مسئولین روابط عمومی  دانشگاه، معاونت های بهداشتی، درمان و غذا و دارو ، پیام گزاران سلامت معاونت های پیش گفت)  بر تدوین برنامه جامع اطلاع رسانی سلامت استان در سال 97  بحث و تبادل نظر نمودند و مقرر شد ظرف مدت 10 روز اینده اعضای شورا، اولویت های  سلامت حوزه  مربوطه را به همراه شیوه اطلاع رسانی ( رادیو، تلویزیون، رسانه های نوشتاری و شبکه های مجازی  و...) راجهت اطلاع رسانی مشخص نمایند.

ضمنا مقرر شد اعضای شورا پیش نویس برنامه عملیاتی سال 97 شورا و  شیوه نامه تشکیل شورای پیام رسان سلامت را مطالعه و نظرات خود را تا 20 خردادماه به دبیرخانه اعلام نمایند.