چهارشنبه 30 08 1397

آخرین بروز رسانی : چهارشنبه, 30 آبان 1397

برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی با حضور پر شور دانشجویان

روز یکشنبه ۲۲ اردیبهشت، پس از برنامه ریزی های لازم و ثبت نام از دانشجویان متقاضی و رقابت بین ۱۰ نامزد عضویت در شورای صنفی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، انتخابات با استقبال دانشجویان آغاز شد.

در ابتدای انتخابات دکتر حسینی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، دکتر سامی معاون اداری مالی و دانشجویی فرهنگی دانشکده تغذیه و علوم غذایی از روند اجرای انتخابات بازدید کردند.

اعضای این شورا با تعامل و هماهنگی بین مسئولین و دانشجویان در جهت افزایش مشارکت در برنامه‌ های امور صنفی و رفاهی خود، مطابق با آئین‌نامه شورای صنفی دانشجویی دغدغه های موجود را پیگیری و تلاش می کنند تا در برآوردن خواسته های رفاهی و صنفی ایشان بیش از پیش فعال و تاثیر گذار باشند.