جمعه 26 05 1397

آخرین بروز رسانی : جمعه, 26 مرداد 1397

اجراي طرح غربالگري عوامل خطر بيماري های قلبي در مركز خدمات جامع سلامت ولدان

مركز بهداشت شماره دو اصفهان اعلام نمود: در روز سه شنبه پانزدهم اسفندماه، به مناسبت هفته سلامت مردان، غربالگري عوامل خطر بيماري های قلبي با تاكيد بر چاقي شكمي به عنوان زنگ خطر سلامت مردان در مركز خدمات جامع سلامت ولدان برگزار شد.

در اين برنامه مراقبين سلامت پايگاه ضميمه ولدان و پايگاه پانزده خرداد به اندازه گيري قندخون ناشتا، چربي خون وفشار خون و همچنين محاسبه شاخص توده بدني و چاقي شكمي براي جمعي از مردان محله ولدان پرداختند.

در اين برنامه اهميت انجام غربالگري سرطان كلوركتال توسط ناظر فني مركز ولدان براي مراجعه كنندگان آموزش داده شد. هدف از انجام اين برنامه اطلاع رساني و حساس سازي معتمدين محل و مردان محله ولدان به عنوان حاميان طرح تحول سلامت و اهميت سلامت مردان و سلامت خانواده در محله ولدان بوده است.