دوشنبه 30 11 1396

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 30 بهمن 1396

shutterstock_180557201.jpg

جلسه آموزشي معرفي كانون حمايت و مراقبت از بيماران صعب العلاج ايرانيان در مركز آموزشي درماني الزهرا (س)

در مركز آموزشي درماني الزهرا (س)، در جلسه اي با حضور رابطين آموزشي و سوپروايزرهاي مركز  فعاليت هاي كانون براي اين عزيزان تشريح شد.

کلیه فعالیتهای کانون، خیریه و عام المنفعه، غیرسیاسی، غیرانتفاعی و غیردولتی با تاکید بر رویکرد بین رشته ای و مبتنی بر شواهد علمی بوده و با رعایت کامل قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران و آیین نامه تاسیس و فعالیت سازمان های مردم نهاد مصوب 8/5/1384 هیات وزیران و اساسنامه کانون فعالیت می نماید.

محدوده فعالیت کانون به شماره ثبت 4032 ، فرا استانی و برای استانهای اصفهان، تهران و قم است که قابل گسترش به سایر استانها و برون مرزی نیز می باشد.

از فعاليت هاي اين كانون، شناسایی و سازماندهی بیماران صعب العلاج، حمایت اجتماعی، حقوقی، فرهنگی، مراقبتهای مرتبط با کودکان، زنان و مردان مبتلا به بیماریهای صعب العلاج و خانواده ایشان، فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی جهت ارتقاء فرهنگ سلامت و مراقبت جامع در جامعه، بیمار و خانواده ایشان و خصوصا تیم سلامت  مي باشد.

از ديگر خدمات اين كانون به بیماران صعب العلاج و خانواده ایشان به صورت رايگان عبارتست از: ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی، ارائه خدمات مشاوره حقوقی، ارائه خدمات فیزیوتراپی، ارائه مشاوره تغذیه، ارائه آموزش رایگان، برگزاری کارگاه های یک روزه مهارت های ارتباط حرفه ای، برگزاری دوره  هاي آموزش بین حرفه ای مراقبت های تسکینی در بیماران مبتلا به سرطان و برگزاری کنفرانس های ادواری ارتقای سلامت روان.

خدمات آتی کانون حمد ایرانیان عبارتست از: مراقبتهای معنوی، مراقبت در منزل، خدمات مددکاری اجتماعی، توسعه برنامه های آموزش به بیمار، خانواده و جامعه. در حال حاضر اين كانون  برنامه كلاس آموزش سلامت جهت توانمند سازي  بيماران و خانوده 12بيماري(طبق پوستر كانون ) بصورت رايگا ن فعاليت مي نمايد.

شايان ذكر است اعضا تيم سلامت و پرستاران مي توانند با كانون هماهنگ شده و در آموزش اين بيماران بصورت داوطلب همكاري نمايند لذا با معرفي بيماران به ادرس كانون و دريافت نوبت توسط خانوده بيماران طي شماره ذيل اين خانواده هاي مي توانند از خدمات رايگان كانون استفاده نمايند.

اصفهان- ابتدای خیابان مطهری- روبروی درب جنوبی بیمارستان سیدالشهدا- جنب خیابان خیام- بن بست ناهید (18)- پلاک 196

تلفن: 03132335148