یکشنبه 06 03 1397

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 06 خرداد 1397

1.jpg

برگزاری آیین آغاز سال تحصیلی دانشجویان جدید الورود در نیمسال دوم سال تحصیلی 96-1395در دانشکده پرستاری و مامایی

آیین آغاز سال تحصیلی97– 1396 جهت دانشجویان کارشناسی پرستاری جدید الورود در نیمسال دوم، دوشنبه 16بهمن، در سالن شهید حیدری برگزار شد.

در این مراسم، دکتر طالقانی رییس دانشکده پس از تبریک دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی و خوش آمدگویی، با بیان سخنانی در خصوص رشته پرستاری، جایگاه حرفه ای این رشته در جامعه و امکانات و تجهیزات موجود در این دانشکده ، اظهار امیدواری کرد که این دوره چهار ساله تحصیل، جزء بهترین دوره های عمر ایشان و کسب تجربه کافی جهت خدمت به مردم در مراکز آموزشی درمانی کشور باشد.

در ادامه دانشجویان جدید الورود با معاونین آموزشی، پژوهشی، دانشجویی فرهنگی و مسئولین واحدهای کتابخانه و کامپیوتر، سرپرست اساتید مشاور، آشنا شدند.

شایان ذکر است دانشکده پرستاری، مامایی در نیمسال دوم سال تحصیلی 96-1395، میزبان قریب به 80 دانشجوی دختر و پسر در مقطع کارشناسی رشته پرستاری، می باشد.