شنبه 28 07 1397

آخرین بروز رسانی : شنبه, 28 مهر 1397

برگزاری جلسه اطلاع رسانی بسیج آموزش همگانی تغذیه صحیح جهت مدارس مروج سلامت

دوشنبه بیست و پنجم دیماه، به مناسبت بزرگداشت بسیج تغذیه صحیح، همایشی در محل سالن همایش های اداره آموزش و پرورش ناحیه یک توسط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان برگزار شد.

در این همایش که با همکاری مسئول سلامت و پیشگیری، معاون بهداشتی پرورشی ناحیه یک آموزش و پرورش و واحد های سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس، بهبود تغذیه، بهداشت  محیط و سلامت روان  برگزار شد، جمعی از مدیران و مراقبین سلامت مدارس تحت پوشش آن ناحیه حضور داشتند.

خانم رحیمی کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز ضمن تبریک فرا رسیدن بسیج تغذیه صحیح و تبیین شعار این بسیج "پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی با تغذیه سالم" و تاکید بر افزایش مصرف میوه، سبزی و حبوبات و افزایش تحرک و فعالیت بدنی به  اهمیت تغذیه درپیشگیری و کنترل بیماری های غیر واگیر که امروزه نقش بزرگی در مرگ و میر و ناتوانی جوامع ایفا می کنند، پرداخته و با اشاره به نقش رژیم غذایی صحیح در سلامتی دانش آموزان و بهبود عملکرد آنها پرداخت.

در ادامه جلسه با تاکید بر اهمیت بوفه های مدارس و اصلاح ساختار انها و معرفی مواد غذایی مجاز و غیر مجاز در پایگاه های عرضه مواد غذایی در مدارس به سوالات مراقبین در این حیطه پاسخ داده شد.

در پایان جلسه  مقرر شد مدارس با برگزاری جشنواره های غذا و فعالیت هایی مانند تهیه روزنامه دیواری و برگزاری مسابقه نقاشی و مقاله نویسی، آموزش های تئوری را به صورت عملی  به دانش آموزان ارائه دهند.