پنج شنبه 31 03 1397

آخرین بروز رسانی : پنج شنبه, 31 خرداد 1397

برگزاری کارگاه «رمز هویت یابی» در دانشکده داروسازی و علوم دارویی

معاونت فرهنگی دانشکده داروسازی و علوم دارویی با همکاری مرکز مشاوره دانشکده، آذرماه سال جاری، کارگاه «رمز هویت یابی» را با سخنرانی دکتر پورشانظری عضو هیات علمی دانشکده پزشکی، برگزار نمود.

دکتر پورشانظری ضمن اشاره به علت بی انگیزه بودن و وجود پیش زمینه های گوناگون در پیدایش افسردگی، هدفمند بودن و برنامه ریزی دقیق را از مهمترین راههای موفقیت و دستیابی به هدف نهایی و غالب شدن بر بی انگیزگی و افسردگی دانسته و اظهار داشت: خودشناسی مقدم برانگیزه و هدفمندی می باشد.

استاد گروه فیزیولوژی دانشگاه در ادامه سخنان خود رموز هویت یابی را تفکر نقادانه، ترک وابستگی، رهایی از شهوات، دوری از تعصب، تحقیق مبتنی بر عقل و دل، شناخت خطاهای حسی و حقیقت جویی در برابر مصلحت اندیشی دانست و در پایان سخنرانی، برای هویت یابی جوانان و از بین رفتن شکاف بین نسلها، حاضرین در جلسه را به دعا فراخوانده و سپس به سوالات دانشجویان پاسخ لازم ارائه نمود.

دکتر بدری معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده نیز در خصوص برگزاری کارگاه فوق اظهار داشت: دانشجویان در مرحله گذر بین تست و مدرنیته اساساً نمی دانند کدام را برگزینند تا به وسیله آن هویت خود را باز یابند و در چنین فضایی برای هویت یابی دچار سردرگمی های دلهره­آور می شوند.