چهارشنبه 04 11 1396

آخرین بروز رسانی : چهارشنبه, 04 بهمن 1396

Havaye-Pak-29-Dei-2.jpg

برگزاري مراسم تكريم و معارفه معاون درمان و معاون پشتيباني و توسعه مركز آموزشي درماني الزهرا (س)

در اين مراسم كه صبح روز يكشنبه نوزدهم آذر ماه با حضور حجت الاسلام و المسلمين جوادی مسول دفتر نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دكتر مجيد رضواني مدير عامل، معاونين، اعضاي هيأت علمي، مسئولين وكاركنان مركز آموزشي درماني الزهرا (س)

در تالار محسن ابن علي (ع) برگزار شد، دكتر رضواني ضمن خيرمقدم به مدعوين، از خدمات دكتركليدري و دكتر گنجي، معاونين درمان و پشتيباني و توسعه سابق اين مركز تقديركرد.

در ادامه دكتر گنجي، حجت الاسلام جوادی، دكتر عباسي و دكتر سهرابي در سخناني ضمن بيان اهميت و جايگاه مركز آموزشي درماني الزهرا(س) در ارائه  خدمت به بيماران، ازكليه مديران، پرستاران و كاركنان اين مركز تشكر كردند. در پايان مراسم با اهداي لوح  تقدير و هدايايي از زحمات اين عزيزان قدرداني شد.

شايان ذكر است دكتر كليدري و دكتر گنجي كه به مدت ده سال مسئوليت معاونت پشتيباني و توسعه مركز را به عهده داشت به عنوان معاون درمان و قائم مقام معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان منصوب شدند.