شنبه 29 07 1396

آخرین بروز رسانی : شنبه, 29 مهر 1396

برگزاری مراسم آغاز سال تحصیلی دانشجویان جدید الورود در نیمسال اول سال تحصیلی 97-1396در دانشکده پرستاری و مامایی

مراسم دانشجویان جدید الورود نیمسال اول سال تحصیلی97– 1396 جهت دانشجویان کارشناسی پرستاری، کارشناسی ناپیوسته مامایی و اتاق عمل با برگزاری مراسمی، شنبه اول مهرماه، در سالن شهید حیدری همراه بود.

در این مراسم، دکتر طالقانی رییس دانشکده پس از خوش آمدگویی و بیان سخنانی در خصوص رشته های پرستاری، مامایی  و اتاق عمل ،جایگاه حرفه ای این رشته ها در جامعه و امکانات و تجهیزات موجود در این دانشکده ، با توجه به برگزاری مراسم پنجاهمین سال تاسیس دانشکده متبوع و جشن نکوداشت در روزهای 23 و 24 شهریور ماه جاری، اظهار امیدواری کرد که این دوره چهار ساله تحصیل ، جزء بهترین دوره های عمر دانشجویان بوده و توام با کسب تجربه کافی جهت خدمت به مردم در مراکز آموزشی درمانی کشور باشد.

در ادامه دانشجویان جدید الورود با معاون آموزشی، مدیران گروههای آموزشی، معاون پژوهشی و مسئولین واحدهای کتابخانه و کامپیوتر، معاون دانشجویی فرهنگی و اساتید مشاور آشنا شدند.