دوشنبه 02 05 1396

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 02 مرداد 1396

khwh-gl-6.jpg

نهمین همایش بین المللی مدیریت بیمارستانی برگزار خواهد شد

انجمن علمی اداره امور بیمارستان ها و دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نظر دارد«نهمین همایش بین المللی مدیریت بیمارستانی» را با رویکرد مدیریت منابع بیمارستانی، با حضور معاونین و مدیران کل وزارت بهداشت، رؤسا و مدیران دانشگاه های علوم پزشکی، رؤسا و مدیران بیمارستان ها و مدیران تجهیزات پزشکی، روز چهارشنبه 29 شهریورماه به مدت دو روز در سالن همایش های رازی دانشگاه ایران(جنب برج میلاد)برگزار نماید.

در این رویداد بزرگ علمی، اساتید معتبر دنیا در حوزه مدیریت بیمارستانی حضور خواهند داشت و به ارائه تجربه های موفق و مدل های نوین جهانی در بیمارستان می پردازند و در نظر است برگزاری این همایش زمینه های لازم را برای تعامل افکار و اندیشه صاحبنظران و اندیشمندان متخصص در دانشگاه ها و بیمارستان ها فراهم آورد و از این طریق بتواند راهکارهای مناسب جهت ارائه خدمات با کیفیت مطلوب و اثربخش در بیمارستان ها ارائه نماید.

گفتنی است این همایش شامل سخنرانی های کلیدی و بین المللی، کارگاه های آموزشی، امکان ارسال طرح های نوآورانه در اداره امور بیمارستان ها همراه با امتیاز بازآموزی و همچنین نمایشگاه جانبی فناوری های پیشرفته بیمارستانی می باشد.

لذا از علاقه مندان دعوت می گردد جهت ثبت نام به سایت جشنواره به آدرس:  WWW.IHMC9.IR مراجعه نمایند. شایان ذکر است افرادی که تا روز 30 تیرماه نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند از تخفیف 25 درصدی هزینه ثبت نام برخوردار خواهند شد.