پنج شنبه 26 05 1396

آخرین بروز رسانی : پنج شنبه, 26 مرداد 1396

IMG_4005_easyHDR-PRO-2.jpg

فراخوان دومین جشنواره فیلم سلامت

موسسه "آوای هنر سلامت" با همکاری معاونت اجتماعی وزارت بهداشت و درمان فراخوان دومین جشنواره فیلم سلامت را منتشر کرد.

جشنواره ملی فیلم سلامت، با هدف جمع‌آوری ایده های بزرگ و دعوتی از سینماگران و هنرمندانِ متعهدی که سالم زیستن آدمی، دغدغه آنهاست اول تا پنجم شهریور در چهار بخش «فیلم های سینمایی»، «مستند»، «برنامه‌های تلویزیونی» و «دانشجویی» برگزار خواهد نمود.

براساس فراخوان این رویداد فرهنگی هنری، از جمله اهداف برپایی جشنواره سلامت آشنایی مخاطبین و آحاد جامعه نسبت به اهمیت سلامت فردی، جامعه و محیط پیرامون، توجه دادن هنرمندان و سینماگران ایرانی در جهت ضرورت تولید آثار متناسب و مرتبط با موضوع سلامت، تقدیر از فعالان و سازندگان آثارتصویری مرتبط با حوزه سلامت و ترغیب سمن‌ها (سازمان‌های مردم نهاد) و سازمان‌های بخش خصوصی و دولتی حوزه سلامت با استفاده از توان سینما برای فرهنگسازی عمومی است.

شرایط شرکت آثار در این رویداد بدین شرح است:

*مدت زمان آثار

بخش سینمایی :بیش از 70 دقیقه

بخش مستند :از 15 تا 60 دقیقه

بخش دانشجویی :3 تا 30 دقیقه

بخش برنامه‌های تلویزیونی :تا سقف 90 دقیقه

*موضوعات جشنواره

تمامی آثار مرتبط با تامین، حفظ و ارتقای سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی (نظیر پیشگیری و درمان انواع بیماری­های واگیر و غیر واگیر و بیماری‌های خاص، ترویج تغذیه سالم، تحرک فیزیکی، دوری از  دخانیات، دوری از مواد مخدر و محرک، دوری از الکل، زندگی عاری از خشونت و آسیب‌ها به ویژه حوادث ترافیکی، سلامت روان، مهارت‌های زندگی و خودمراقبتی، ترویج فرهنگ صحیح مصرف دارو، نقش مردم و ارایه‌دهندگان خدمات بهداشتی در تأمین، حفظ و ارتقای سلامت، طرح تحول سلامت، سلامت و ایمنی غذا، سلامت و ایمنی محیط زیست، پیوند اعضاء، اهداء خون، ایدز) می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند.

*گاهشمار جشنواره

آخرین مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار 20 تیر ماه خواهد بود و اطلاع رسانی درباره اسامی آثار پذیرفته شده 20 مرداد انجام می‌شود.

همچنین افتتاحیه جشنواره اول شهریور و اختتامیه آن 5 شهریور خواهد بود.