دوشنبه 18 01 1399

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 18 فروردين 1399

بیست و یکمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی(ICHPE 2020)

بیست و یکمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی(ICHPE 2020)  27 اردیبهشت ۱۳۹۹ به مدت سه روز (۱۵ تا ۱۷ آوریل ۲۰۲۰) در مرکز بین المللی همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد.

گفتنی است این همایش مهم ترین رویداد تخصصی معاونت آموزشی می باشد که در آن برنامه های مختلفی در راستای تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی با حضور صاحبنظران و اندیشمندان برجسته داخلی و خارجی در قالب برنامه های متنوع ارائه خواهد شد.
گفتنی رؤسای دانشگاه ها و معاونان آموزشی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی، رؤسای دانشکده ها و معاونان آموزشی دانشکده های دانشگاه های علوم پزشکی، مدیران مراکز مطالعات و دفاتر توسعه آموزش دانشکده های دانشگاه های علوم پزشکی، تمامی اعضای هیأت علمی رشته های علوم پزشکی اعم از علوم پایه و بالینی، صاحب نظران و متخصصان و کارشناسان آموزش علوم پزشکی، پژوهشگران آموزش علوم پزشکی، دانشجویان دکترا و کارشناسی ارشد آموزش پزشکی و دانشجویان مقاطع مختلف رشته های علوم پزشکی می توانند از سخنرانی ها، کارگاه ها و جلسات مختلف این همایش استفاده نمایند.
علاقه مندان جهت کسب اطلاع بیشتر می توانند به آدرسhttp://ichpe.org/‎ مراجعه نمایند.