دوشنبه 29 07 1398

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 29 مهر 1398

دومین کنگره اروپایی آسیایی فارماکواپیدمیولوژی

دومین کنگره اروپایی آسیایی فارماکواپیدمیولوژی در تاریخ ۲۲ لغایت ۲۴ آبان ۱۳۹۸ توسط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و گروه اقتصاد و مدیریت دانشکده داروسازی در شهر تهران برگزار می شود.

با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.

حوزه های تحت پوشش: علوم سلامت (پزشکی) ، پزشکی ، بیماریها ، داروسازی / داروشناسی ، داروسازی (عمومی)
محور ها

Pharmacoepidemiology

Clinical Pharmacy
Pharmacoeconomics & Outcomes Research
Pharma Management
Clinical Studies and Trials
Social Pharmacy
Risk Management
Community Pharmacy
Hospital Pharmacy
Pharmacy Education

اساتید، دانشجویان  و پژوهشگران می توانند خلاصه مقالات خود را به وب سایت کنگره به آدرس eape2019.ir ارسال نمایند و جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد کنگره به این وب سایت و یا  با شماره تلفن 09037895747 تماس حاصل فرمایید.