دوشنبه 30 07 1397

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 30 مهر 1397

هفدهمین کنگره سراسری انجمن مدیکال انکولوژی و هماتولوژی ایران

هفدهمین کنگره سراسری انجمن مدیکال انکولوژی و هماتولوژی ایران و کنفرانس سالانه پرستاری سرطان در تاریخ 26-24 آبان ۱۳۹۷ توسط انجمن مدیکال انکولوژی و هماتولوژی ایران و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در شهر اصفهان برگزار خواهد شد.

در این همایش مباحثی از قبیل تازه های روش های تشخیصی و درمانی سرطان ها،  سرطان پستان، سرطان های دستگاه گوارش ( کولون، مری، کبد و سیستم صفراوی، پانکراس)، سرطان های یوروژنیتال، سرطان ریه، سرطان های خون و سیستم لنفاوی، اختلالات انعقادی، درمانهای حمایتی در بیماران مبتلا به سرطان، ایمونو تراپی در بیماران مبتلا به سرطان، دیدگاه های نوین در درمان سرطان و چشم انداز آینده درمان سرطان، سرطان های سیستم اعصاب مرکزی، سارکوم ها، ملانوما و سایر سرطان های پوستی، توسط اساتید و پزشکان مربوطه مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

شایان ذکر است این کنفرانس دارای امتیاز بازآموزی و با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار می گردد و از طریق پایگاه سیویلیکا اطلاع رسانی می شود و چنانچه تحت حمایت سیویلیکا قراربگیرد، پس از برگزاری، مقالات کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد.

مکان برگزاری : هتل بزرگ عباسی