چهارشنبه 04 07 1397

آخرین بروز رسانی : چهارشنبه, 04 مهر 1397

3-5.jpg

چهارمین فراخوان جذب متقاضیان گذراندن تعهدات قانونی مقطع Ph.D دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

دانشگاه علوم پزشكي اصفهان، به منظور تأمین نیازهای آموزشی و پژوهشی خود در گروههای آموزشی و مراکز تحقیقاتی، بر اساس دستورالعمل نحوه گذراندن تعهدات قانونی مصوب شانزدهمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه

و مصوبه سی و یکمین جلسه شورای دانشگاه، فراخوان تعهدات قانونی را در رشته هاي مورد نیاز بصورت هیات علمی و غیرهیات علمی (با وظایف هیات علمی) برگزار مي‌نمايد.

متقاضیان رشته های مذکور می توانند مدارک خود را بصورتCD/DVD در دو نسخه تهیه و از روز یکشنبه مورخ ۹۷/۰۵/۲۱ لغایت روز سه شنبه مورخ  ۹۷/۰۵/۳۰ به آدرس اصفهان - خیابان هزار جریب - دانشگاه علوم پزشکی اصفهان – حوزه معاونت آموزشی دانشگاه – دبیرخانه هیات اجرایی جذب هیأت علمی – کد پستی ۸۱۷۴۶۷۳۴۶۱  از طریق پست سفارشی ارسال نمایند.

شرايط عمومي

الف) اعتقاد به مباني نظام مقدس جمهوري اسلامي و قانون اساسي

ب)  داشتن تابعيت جمهوري اسلامي ايران

ج) نداشتن منع قانونی از نظر نظام وظیفه

شرايط اختصاصي

۱دارا بودن دانشنامه دكتراي تخصصيPh.D) )  براساس جدول رشته های مورد نیاز فراخوان تعهدات قانونی موجود در سایت معاونت آموزشی دانشگاه

تبصرهشركت افراد مشغول به تحصيل در این فراخوان ممنوع بوده و اين دسته از افراد مي‌توانند پس از فراغت از تحصيل و اخذ مدرك دانشگاهي در فراخوان‌هاي آتي شركت نمايند.

۲ارائه نامه موافقت از دانشگاه ذیربط برای  مستخدمین، بورسیه­ها و متعهدين خدمت به سایر دانشگاه­ها و معاونت درمان

۳مطابقت داشتن رشته متقاضي با عنوان رشته درج شده در فراخوان

تبصره : پذیرش مدارک مشابه امکانپذیر نمی باشد.

مدارك لازم ( بصورت CD/DVD در دو نسخه):

فرم تکمیل شده درخواست گذراندن تعهدات قانونی ، منضم به یک قطعه عکس
تصوير تمامي صفحات شناسنامه
تصوير دوطرف كارت ملي
عكس جديد ۴*۳
تصوير آخرين مدرك تحصيلي یا ارزشيابي دائم يا موقت مدارك تحصيلي اخذ شده از كشورهاي خارجي كه توسط وزارت علوم، تحقيقات وفناوري یا وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ارزشيابي شده باشد ( برای فارغ التحصیلان خارج از کشور که دارای تعهدات قانونی می باشند )
تصوير آخرين حکم کارگزینی (درصورت داشتن رابطه استخدامی)
تصوير کارت پايان خدمت يا معافيت دائم يا موقت دوره نظام وظيفه (مخصوص برادران)
شناسنامه علمي (CV) به همراه مستندات آموزشی، پژوهشی و اجرایی ذکر شده در cv
گواهی مبنی بر داشتن رتبه (درصورت دارا بودن)
گواهی مبنی بر عضویت در بنیاد نخبگان (درصورت دارا بودن)
تصویر سند تعهد محضری مقطع Ph.D
نامه ارائه موافقت محل خدمت مستخدمین، بورسیه ها و متعهدين خدمت به سایر دانشگاهها و یا معاونت درمان (در صورت درخواست انتقال تعهدات

نکات مورد توجه:
·
متقاضیان لازم است حداکثر یک دانشکده یا مرکز تحقیقات را مشخص نمایند و در صورت تعیین بیش از یک دانشکده یا مرکز، مدارک مورد بررسی قرار نخواهد گرفت.

·  چنانچه در هر يك از مراحل پذيرش يا پس از آن خلاف اطلاعات اعلام شده توسط متقاضي محرز شود، مراحل طي شده كان لم يكن تلقي و یا پذیرش فرد لغو مي گردد.

·  هیچگونه مدرکی پس از اتمام تاریخ اعلام شده و ارسال CD/DVD، بصورت حضوری دریافت نخواهد شد.

·  لازم است مدارک صرفاً در قالب  CD/DVD ارسال گردد و از پست  فیزیکی مدارک خودداری نمایید.