سه شنبه 03 07 1397

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 03 مهر 1397

19119.jpg

برگزاری کنگره نوزادان ایران در دانشگاه

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اقدام به برگزاری کنگره نوزادان ایران با محوریت "مشکلات شایع نوزادان و تازه های آن" می نماید.

همچنین مهلت ارسال مقالات تا 31 تیرماه 97 به آدرس www.inccongress.ir می باشد.

دبیر اجرایی کنگره نوزادان ایران طی گفتگویی بیان کرد: این کنگره با محوریت مشکلات شایع نوزادان و تازه های آن و به مدت سه روز با حضور پزشکان متخصص و فوق تخصص نوزادان و کودکان و سایر رشته های پزشکی مرتبط در اصفهان برگزار می شود.

دکتر بهزاد برکتین افزود: مهمترین هدف از برگزاری این کنگره شناسایی مشکلات شایع نوزادان و چالش های موجود در درمان آنها با بهره گیری از آخرین منابع علمی و فناوری های روز دنیا و تعامل بین گروهی در این زمینه است.

وی یکی از تفاوت های این کنگره با همایش های مشابه آن در کشور را برگزاری نشست های هم اندیشی بصورت پرسش و پاسخ با حضور استادان و پزشکان برجسته کشور عنوان و اضافه کرد: در این کنگره 10 نشست با موضوع هایی مانند درمان تشنج نوزادان، بیماری های قلبی، اکسیژن درمانی، مجرای شریانی قلب باز در نوزادان نرم و نارس و تجویز فراورده های خونی برگزار می شود.

این پزشک فوق تخصص، شایع ترین بیماری های نوزادان را تنفسی و عفونی خواند و گفت: تلاش ما بر این است تا با هم اندیشی و تعامل بین پزشکان رشته های مختلف از نوزادان و کودکان گرفته تا رادیولوژیست ها، بهترین و جدیدترین روش های درمانی معرفی و ارائه شود.

وی خاطرنشان کرد: رئیس انجمن نوزادان ایران و رئیس اداره سلامت نوزادان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از جمله سخنرانان کلیدی این کنگره هستند.

آخرین فرصت ارسال مقاله به دبیرخانه کنگره نوزادان ایران 31 تیر و آخرین فرصت ثبت نام برای حضور در کنگره یکم مهر امسال است.

محل دبیرخانه علمی: اصفهان، خیابان امام خمینی، بیمارستان کودکان امام حسین (ع)، دفتر گروه کودکان

زمان برگزاری کنگره : 13-11 مهرماه 97

محل برگزاری کنگره : مرکز همایش های علمی دانشگاه