سه شنبه 29 03 1397

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 29 خرداد 1397

در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان؛ فراخوان ارسال مقاله به همایش مدیریت منابع ومصارف در نظام سلامت

دکتر محمدرضا رضایتمند، دبیر علمی همایش مدیریت منابع ومصارف در نظام سلامت گفت: پژوهشگران، کارشناسان، مدیران و دست اندرکاران امور مالی در نظام سلامت می توانند آخرین یافته های علمی خود

با رویکرد مدیریت هزینه در نظام سلامت را تا 25 خرداد به رایانامه همایش به نشانی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال کنند.

دکتر رضایمتند افزود: راهکارهای مدیریت هزینه مراقبت سلامت، خرید راهبردی خدمات سلامت در بخش بستری، نقش نظام های مدیریت اطلاعات سلامت در کنترل هزینه ها و سهیمه بندی خدمات سلامت، فرصت ها و چالش ها از محورهای اصلی این همایش است.

وی گفت: همچنین علاقه مندان برای ثبت نام می توانند به پایگاه اینترنتی این همایش به نشانی  seminar.mui.ac.ir/cost مراجعه کنند.

همایش مدیریت منابع و مصارف با رویکرد مدیریت هزینه در نظام سلامت 31 خرداد امسال در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار می شود.