سه شنبه 01 08 1397

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 01 آبان 1397

photo_--_--.jpg

‍رئیس بیماستان حضرت زهرا زینبیه اصفهان خبر داد: استارت عمل جراحی شبکیه چشم در دو بیمارستان دولتی اصفهان

دکتر مسعود جوانبخت رئیس بیمارستان حضرت زهرا زینبیه اصفهان طی گفتگویی گفت: در گذشته عمل جراحی شبکیه چشم تنها در بیمارستان دولتی فیض صورت می گرفت که به دلیل بالارفتن لیست انتظار، امکان انجام این عمل در بیمارستان دولتی حضرت زهرا زینبیه

نیز فراهم شد تا کمکی در راستای خدمت رسانی به مردم محروم باشد.

وی اظهار داشت: عمل جراحی شبکیه چشم یکی از پیچیده‌ترین عمل جراحی چشم است که به دلیل هزینه گزاف آن در بیمارستان‌های خصوصی و صرف هزینه بالای ده میلیون، امکان انجام این عمل در جهت خدمت رسانی به مردم شهر اصفهان در دو بیمارستان دولتی فراهم شد که تنها ده درصد هزینه ها را بیماران پرداخت می‌کنند.

وی با بیان اینکه عمل جراحی شبکیه چشم یک عمل سنگینی است که نزدیک به سه تا ۴ ساعت بیمار در اتاق عمل هست، ادامه داد: عمل جراحی شبکیه چشم در گذشته تنها در خارج از کشور امکان داشت که با خرید تجهیزات مورد نیاز از سوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در بیمارستان تخصصی چشم پزشکی فیض امکان انجام این عمل چشم فراهم شد و به خاطر استقبال مردمی و بالا رفتن لیست انتظار بیماران، بنا بر تصمیم جدید دانشگاه علوم پزشکی اصفهان امکان انجام عمل جراحی شبکیه چشم با تعرفه دولتی نیز در بیمارستان زهرای زینبه فراهم گردید.

رئیس بیمارستان حضرت زهرا زینبیه با اعلام اینکه ماهانه ۴۰۰ عمل جراحی چشم در این بیمارستان انجام می گیرد، ادامه داد: از این تعداد ماهانه نزدیک به ۸ تا ۱۰ عمل جراحی شبکیه داریم.

*عمل آب مروارید بیشترین عمل جراحی چشم در اصفهان

وی اعلام کرد: عمل جراحی شبکیه برای بیمارانی که بر اثر عوامل مختلفی چشم آنها بسیار کم بینا شده است با انجام این عمل می توانند بینایی خود را در حد کامل بدست آوردند.

دکتر جوانبخت با بیان اینکه ضربه خوردن بر چشم و یا بیماران دیابتی بسیار پیشرفته که به چشم آنها آسیب وارد کرده است و دچار نابینایی یا کم بینایی شدید شدند و نیز افرادی که با دلایل مختلفی باعث پاره شدن رگه های داخل شبکیه شدند و نیازمند عمل جراحی شبکیه هستند، ادامه داد: عمل جراحی شبکیه در مراکز خصوصی صورت می گیرد اما امکان انجام این عمل در بیمارستان‌های دولتی تنها در دو بیمارستان صورت می‌گیرد.

وی با بیان اینکه عمل آب مروارید بیشترین عمل جراحی چشم در اصفهان است، گفت: آب مروارید علاوه بر اینکه بر اثر افزایش سن به وجود می آید بر اثر ضربه خوردن بر چشم، افرادی که شغل آنها جوشکاری است و حتی نور آفتاب نیز می تواند به چشم آسیب های جدی وارد سازد.

لازم به ذکر است انواع اعمال جراحی چشم در سه بیمارستان دولتی از جمله فارابی، فیض و زهرای زینبیه صورت می گیرد.

.