سه شنبه 13 03 1399

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 13 خرداد 1399

hemayat.jpg

شروع برنامه های آموزشی حضوری دانشگاه‌ علوم پزشکی اصفهان در خردادماه

معاون آموزشی دانشگاه از تصویب و از سرگیری برنامه های آموزشی حضوری دانشکده های دانشگاه در ترم جاری خبر داد و گفت: این تصمیم و شیوه نامه آن در شورای دانشگاه مورخ 31 اردیبهشت ماه تصویب و از روز شنبه 3 خرداد ماه به دانشکده ها  ابلاغ می گردد.

دکتر محمد رضا صبری با بیان این مطلب تاریخ آغاز برنامه های آموزش حضوری دانشگاه را برای برخی از مقاطع بالینی 17 خردادماه اعلام کرد و افزود: با توجه به پیش‌بینی‌های صورت گرفته آموزش‌های مجازی برای کلاس های تئوری و علوم پایه در خرداد ماه  نیز همچنان به صورت مجازی ادامه می یابد و بر اساس نتایج حاصل از ارزشیابی کمی و کیفی دروس، تصمیمات لازم در خصوص اتمام دروس به صورت مجازی و یا برگزاری کلاسهای جبرانی به صورت حضوری در تیرماه اتخاذ می گردد.

وی در ادامه تصریح کرد: تقویم زمانی امتحانات از اول تا پایان مرداد ماه در نظر گرفته شد، که بر اساس تقسیم بندی دانشکده ها و منظور نمودن کلیه جوانب و با تأکید بر حفظ سلامت دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارشناسان، برگزاری آزمون ها به روش های حضوری و عمدتا الکترونیکی در مرکز آزمونهای دانشگاه برگزار می گردد.

دروس عملی و آزمایشگاهی نیز به ‌صورت فشرده با تقسیم دانشجویان به  دو گروه از ابتدای تیرماه تا نیمه شهریورماه برگزار خواهد شد. که جزئیات آن از طریق سایت دانشگاه اعلام خواهد شد.

دکتر صبری گفت: از سرگیری دوره‌های کارورزی دانشکده پزشکی را از 10 خرداد و کارآموزی دانشکده پزشکی را از 17 خردادماه صورت خواهد پذیرفت، که در شورای آموزش بالینی روز سه شنبه مورخ 6 خردادماه تصمیمات نهایی اتخاذ خواهد شد. همچنین در این شورا در مورد کارآموزی بالینی سایر رشته ها نیز تصمیم گیری خواهد شد.

وی اعلام نمود: در خصوص فعالیت های آموزش بالینی دانشکده دندانپزشکی تاکنون از دبیرخانه شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت متبوع مجوزی صادر نگردیده، که به محض صدور مجوز،  برنامه ریزی های صورت پذیرفته و پیش بینی شده عملیاتی می گردد.

دانشجویان تحصیلات تکمیلی بصورت حضوری برنامه های آموزشی خود را از 6 خردادماه آغاز نموده و یا ادامه می دهند و انتظار می رود برنامه های آموزشی حضوری و مجازی این دسته از فراگیران تا پایان خرداد ماه پایان یابد.

دکتر صبری در پایان ضمن تقدیر از اساتید و دستیاران و کارورزان پزشکی و کلیه پرستاران و کادر درمانی که مراقبت  از بیماران مبتلا به کووید 19 را بر عهده داشتند و معاونت های درمان و بهداشتی دانشگاه و پرسنل آنها و روسا و معاونین بیمارستانها و کادر آنها، از همه همکاران هیات علمی و فراگیران برای همکاری در آموزش مجازی تشکر نموده و از همکاران مسئول معاونت آموزشی، EDC ، مرکز آموزش مجازی دانشگاه و روسا و معاونین دانشکده ها نیز تقدیر نمود و خاطرنشان کرد: امیدواریم با  مسئولیت پذیری فردی و اجتماعی و تعهد فراگیران بر اجرای پروتکل های حفاظتی و فاصله گذاری اجتماعی، ترم جاری را با موفقیت و با حفظ سلامت و ایمنی فراگیران، اساتید و کارکنان به پایان رسانیم.