سه شنبه 13 03 1399

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 13 خرداد 1399

hemayat.jpg

معارفه رییس جدید دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اصفهان

در نشست مشترک مسئولین نهاد و رؤسای دانشگاه‌های استان، حجت الاسلام مرتضی خوشنویس زاده به عنوان رئیس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اصفهان معرفی شد.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور، با حضور در این نشست، فضای ایجاد شده در ایام کرونا و پساکرونا در کشور ایران را ستودنی خوانده و با اشاره به تفاوت فاحش این خدمات در ایران و غرب، روایتگری صحیح مجاهدت نیروهای بهداشت و درمان را در این مسیر لازم دانست.

وی همدلی و همکاری دانشجویان و مسئولین را در ارائه خدمات و امدادرسانی به بیماران کرونایی و مردم، را غنیمتی بزرگ خوانده و یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت را گرامی داشت.

حجت الاسلام مصطفی رستمی همچنین از دکتر طاهره چنگیز رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به علت خدمات گسترده در مسیر مبارزه با بیماری کرونا تقدیر کرد.

در پایان حجت الاسلام مرتضی خوشنویس زاده به عنوان رئیس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اصفهان معرفی و از زحمات حجت الاسلام جعفر عمادی در مدت زمان تصدی ایشان تقدیر شد.

شایان ذکر است حجت الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در سفر خود به شهر اصفهان به همراه حجت الاسلام و المسلمین خوشنویس زاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با حضور در گلزار شهدای شهر اصفهان به مقام شهدای مدافع سلامت اصفهان ادای احترام کردند.