سه شنبه 13 03 1399

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 13 خرداد 1399

hemayat.jpg

سرپرست مدیریت روابط بین الملل دانشگاه : فعالیت پزشکان بدون مرز در اصفهان حیاتی نبود

سرپرست مدیریت روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: با شیوع ویروس کرونا در کشور صادرات دارو متوقف شد تا در داخل کشور کمبودی به وجود نیاید، ولی بعد از کرونا برای صادرات دارو دوباره سیاست گذاری و اقدام می کنیم.

دکتر حمید میرمحمدصادقی، یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه در نشستی با خبرنگاران با اشاره به واگذاری توزیع اقلام اهدایی از سوی شیان چین به اصفهان به عنوان خواهرخوانده این شهر، به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اظهار کرد: با شروع شیوع ویروس کرونا در کشور، کمیته ای در وزارت بهداشت برای کمک های اهدایی خارج از کشور تشکیل شد که تمام کمک ها از هر کشور خارجی به تهران می رود و برای ارسال به شهرهای مختلف در این کمیته تقسیم بندی می شود.

سرپرست مدیریت روابط بین الملل دانشگاه با اشاره به شکل گیری کمیته ای در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برای تصمیم گیری در خصوص کمک های خارجی که در اختیار اصفهان قرار می گیرد، گفت: تاکنون محموله کمک ها از شیان و گوانجو و حتی سفارت ایران در شانگهای و یونیسف به اصفهان ارسال شده، ولی تعداد دقیق اقلام ارسال شده مشخص نیست، چون به صورت کلی ارسال می شود، ولی لیست اقلام موجود است.

وی با اشاره به اینکه شهر شیان به عنوان خواهرخوانده اصفهان اعلام کرده که محموله اخیر کمک هایش به اصفهان ارسال شود، افزود: کمک های کشورهای خارجی یا به صورت اختصاصی برای شهرها است و یا بنا به نیازی که در کشور وجود دارد تقسیم می شود. در این زمینه ارگان هایی مثل شهرداری اصفهان و حتی خیران برای ارسال کمک های خارجی به اصفهان کمک می کنند.

دکتر میرمحمدصادقی با تأکید براینکه توانمندی تولید اقلام بهداشتی و پزشکی در کشور ما بالاست، تصریح کرد: بسیاری از مایحتاج را خودمان تولید می کنیم و اقلام اهدایی از کشورها بخش کوچکی که شاید در برخی بخش ها مثل تامین مواد اولیه است، مورد نیاز باشد.

وی با تاکید براینکه برای تامین نیازهای بهداشتی استان بیشتر متمرکز بر تولید داخلی هستیم، گفت: حتی در حال تولید کیت های تشخیص با کیفیت بسیار خوب هستیم که می توانیم به کشورهای دیگر نیز صادر کنیم.

سرپرست مدیریت روابط بین الملل دانشگاه با بیان اینکه آنچه به عنوان کمک های کشورهای خارجی دریافت می شود بیشتر به تعاملات بین المللی برمی گردد، افزود: سیاست گذاری برای توزیع اقلام بهداشتی و دارویی در تهران و کمیته متمرکز انجام می شود و سهمیه ای برای هر شهر مشخص می شود.

وی با اشاره به توقف صادرات دارو بعد از شیوع کرونا، گفت: با شیوع کرونا صادرات دارو متوقف شد تا در داخل کشور کمبودی به وجود نیاید، ولی بعد از کرونا برای صادرات دارو دوباره سیاست گذاری و اقدام می کنیم.

دکتر میرمحمد صادقی درباره نپذیرفتن کمک هایی مثل حضور پزشکان بدون مرز در اصفهان، تصریح کرد: با فعالیت پزشکان بدون مرز در اصفهان در ابتدا موافقت شده بود، بعد از آن اعلام کردند قصد دارند بیمارستان صحرایی با ۴۸ تخت در اصفهان دایر کنند و قرار نبود آی سی یو دایر کنند، ضمن اینکه پرسنل هم قرار بود خودمان تامین کنیم، درحالی که ما مشکل تخت نداشتیم، بنابراین با فعالیت آنها مخالفت شد، چراکه  کاری که می خواستند انجام دهند حیاتی نبود.