پنج شنبه 15 03 1399

آخرین بروز رسانی : پنج شنبه, 15 خرداد 1399

hemayat.jpg

سامانه ۳۱۱۳ مراجعه‌های بی مورد به مراکز درمانی را کاهش داده است

مدیر روابط عمومی و سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص سامانه خط اول مواجه به کرونا ویروس، گفت: راه اندازی سامانه ۳۱۱۳ در استان اصفهان برای پاسخگویی به همشهریان در خصوص مسائل و مشکلات بیماری کووید ۱۹،

تاکنون بسیاری از مراجعه‌های بی مورد به مراکز درمانی را کاهش داده است.

دکتر آرش نجیمی اظهار کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در ایران، سامانه ۳۱۱۳ در استان اصفهان برای پاسخگویی به همشهریان در خصوص سوالات و مشکلاتی که دارند راه اندازی شد و این سامانه به عنوان خط اول مواجه با این ویروس تلقی می گردد.

وی افزود: تاکنون بسیاری از مراجعه‌های بی مورد که ممکن بود ارتباطی به ویروس کرونا نداشته باشد و در واقع بار اضافی به مراکز درمانی را وارد می کرد، با مراجعه همشهریان به این سامانه کاهش پیدا کرده است.

سخنگوی دانشگاه، گفت: بسیاری از این مشکلات با راه اندازی سامانه ۳۱۱۳ حل شد و تاکنون بیشترین سوالاتی که شهروندان در این سامانه داشتند، همان بحث علائم ویروس کرونا بود.

وی تصریح کرد: افرادی که احساس می‌کردند علائمی دارند با همکاران ما در سامانه تماس می‌گرفتند و مساله خود را مطرح کرده و راهنمایی لازم را دریافت می‌کردند.

به گفته دکتر نجیمی؛ این سامانه از ابتدای شیوع ویروس کرونا به صورت ۲۴ ساعته فعال بوده است و افراد علائم خود را چک می‌کردند و اگر نیازمند مشاوره اختصاصی یا مراجعه به مراکز را داشتند همکاران ما به آنها مشاوره مراجعه به نزدیک ترین مراکز را می‌دادند.

وی با اشاره به اینکه به مرور زمان این سامانه تکمیل پیدا کرد و اکنون سیستم پاسخ دهی خودکار هم به این سامانه از ابتدای سال ۹۹ اضافه شده است، اظهار کرد: اکنون بسیاری از همشهریان هنگامی که تماس می‌گیرند می‌توانند پاسخ سوالات خود را از طریق سیستم ضبط شده دریافت کنند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، خاطرنشان کرد: مردم با شروع سال جدید همکاری لازم را در کاهش شیوع این ویروس داشتند و در مراکز بهداشتی و درمانی به طور قطعی نمود آن را طی دو روز اخیر مشاهده کردیم.

وی خاطرنشان کرد: همدلی و همکاری که در خصوص کمپین «در خانه بمانیم» شروع شد و همه شهروندان انجام دادند و در حد امکان همه سعی کردند در منزل بمانند و از ترددهای بی جا و تجمع‌های غیر ضروری دوری کردند، همه این موارد از مهم‌ترین کارهایی بود که افراد می‌توانستند در کاهش انتقال این ویروس و جلوگیری از افزایش موارد ابتلاء انجام دهند.

دکتر نجیمی تصریح کرد: معتقدم این اتفاق مهم‌ترین مسأله‌ای بود که مردم به خوبی رعایت کردند و امیدواریم ما حصل این اتفاق‌ها به کاهش موارد ابتلاء به ویروس کرونا و موارد بستری و فروکش کردن بیماری منجر شود.