شنبه 16 01 1399

آخرین بروز رسانی : شنبه, 16 فروردين 1399

10.jpg

چگونه مواد غذایی گوشتی را از شر کرونا خلاص کنیم؟

متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص چگونگی استفاده از مواد گوشتی در این شرایط مقابله با ویروس کرونا گفت:

مردم می بایست از مصرف مواد گوشتی خام یا نیمه پخته اجتناب کنند زیرا این مواد میزبان و ناقل ویروس کرونا هستند.

وی افزود: مطالعات علمی نشان داده که مواد غذایی اگر به مدت ۳۰ دقیقه در حرارت ۶۰ درجه پخته شود، ویروس کرونا و هر نوع ویروس دیگری کاملا از بین رفته و قدرت انتقال خود را از دست می‌دهد.

همچنین غذاهای پخته‌ای که در یخچال نگهداری می‌شوند، ضمن تفکیک کامل از گوشت خام، برای مصرف دوباره باید به خوبی گرم شوند.