یکشنبه 17 01 1399

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 17 فروردين 1399

حضور گسترده دانشگاهیان در راهپیمائی ۲۲ بهمن‌ماه "میعادگاه انقلابیون"

جامعه بزرگ دانشگاهیان علوم پزشکی اصفهان اعم از مسئولین، اساتید، کارکنان و دانشجویان، سه شنبه 22 بهمن ماه، در سالروز یوم‌اللّه کبیر انقلاب اسلامی ایران هم دوش سایر مردم شهید پرور اصفهان در راهپیمایی بزرگ 22 بهمن ماه شرکت نمودند.

مراسم چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی که با چهلمین روز شهادت سردار قاسم سلیمانی مصادف شده بود، با گرامیداشت یاد و خاطره فرمانده شهید نیروی قدس سپاه و دیگر همرزمان شهیدش در جبهه مقاومت، از سوی راهپیمایان بصورت باشکوهی برگزار شد.

دانشگاهیان نیز با در دست داشتن تصاویری از شهید سلیمانی و دیگر شهدای مقاومت، در آستانه ورود نظام به چهل و یک سالگی بار دیگر اعلام کردند که قدردان شهدای مقاومت هستند.

شایان ذکر است در حاشیه مراسم راهپیمایی، دکتر یوسفی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از غرفه های دایر شده توسط روابط عمومی با همکاری مرکز بهداشت شماره 1 اصفهان و همچنین اتوبوس آمبولانس مستقر در میدان نقش جهان بازدید نمود.

تیم بهداشتی مستقر در این غرفه ها، ضمن اندازه گیری فشارخون، نسبت به محاسبه BMI افراد اقدام می نمودند.