یکشنبه 17 01 1399

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 17 فروردين 1399

توضیحات رئیس دانشگاه در رابطه با بیماری کرونا

دکتر چنگیز رییس دانشگاه طی گفتگویی در خصوص بیماری کرونا و پیشگیری از انتشار این ویروس گفت: کرونا علائمی مثل سرماخوردگی دارد، با علائم تب، گلودرد، سرفه و... شروع می‌شود و خیلی مواقع هم بهبود می‌یابد.

وی افزود: از اول مهر اپیدمی آنفولانزا را در کشور داشتیم و الان هم در موج دوم هستیم و خیلی علائم بخاطر آنفولانزا است، در همین راستا فردی با علائم بیماری و سرما خوردگی و نگرانی از اینکه با گردشگران چینی ارتباط داشته و احتمالا کرونا گرفته به بیمارستان فارابی آمد و بعد از ایزوله شدن بیمار، علائم بیماری از بین رفت و وی مرخص شد.

رییس دانشگاه تصریح کرد: کرونا داروی خاصی ندارد و با مراقبت رفع می‌شود و بیشترین آمار کشته شدگان در چین افرادی با بیماری‌های پیشرفته، زمینه‌ای و افراد سالمند بوده‌اند.

دکتر چنگیز در پایان سخنان خود گفت: قطعا بیماری به ایران و اصفهان خواهد رسید و نباید وحشت داشته باشیم و تا پایان این دوره، در محافل از دست دادن و روبوسی خودداری کنیم،  دست‌ها را مرتب بشوئیم و افراد بیمار در خانه استراحت کنند.

گفتنی است ویروس کرونا که اواخر سال گذشته میلادی در بازار غذاهای دریایی در شهر ووهان چین سرچشمه گرفت اکنون علاوه بر ۳۰ استان و منطقه چین به ۱۴ کشور دیگر از جمله ایالات متحده آمریکا، استرالیا، تایلند، کره جنوبی، ژاپن، کانادا و فرانسه گسترش یافته است.

این ویروس دوره نهفته به نسبت طولانی از چند روز تا دو هفته دارد و همین باعث شده تا زمانی که علایمی شامل تب و تنگی نفس در مبتلایان بروز نکند از آن آگاهی نمی یابند و ضرورتی برای رفتن به بیمارستان نمی بینند.